Zásady zpracování osobních údajů a cookies
Zásady zpracování osobních údajů a cookies

Zásady zpracování osobních údajů

I.

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je TonyAndBrothers s.r.o. IČ 09973648 se sídlem Višňová 896/1664 48 Moravany (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Višňová 896/1664 48 Moravany

email: [email protected]

telefon: +420 774 574 143

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval / jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence jsou: 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy. 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je 

plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby. 

Účelem zpracování osobních údajů je

vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit. 

Ze strany správce nedochází / dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas. 

IV.

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje 

po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže. 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby 

podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, 

podílející se na zajištění provozu služeb,

zajišťující marketingové služby.

Správce nemá / má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb. 

VI.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte 

právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, 

právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. 

právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. 

právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. 

právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. 

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2020.

Zásady používání cookies

O zásadách používání souborů cookies

Tyto zásady používání souborů cookie vysvětlují, co jsou soubory cookie a jak je používáme, typy souborů cookie, které používáme, tj. Informace, které shromažďujeme pomocí souborů cookie a způsob, jakým se tyto informace používají, a jak kontrolovat předvolby souborů cookie. Další informace o tom, jak používáme, ukládáme a udržujeme vaše osobní údaje v bezpečí, najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.Svůj souhlas můžete kdykoli změnit nebo odvolat z Prohlášení o cookies na našich webových stránkách. Další informace o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje, najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Váš souhlas se vztahuje na následující domény: www.hatsurestaurant.cz

 

Co jsou soubory cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které se používají k ukládání drobných informací. Uloží se do vašeho zařízení, když se web načte do vašeho prohlížeče. Tyto soubory cookie nám pomáhají zajistit, aby web fungoval správně, byl bezpečnější, poskytoval lepší uživatelský komfort a aby pochopil, jak web funguje a analyzoval, co je potřeba zlepšit.
 

Jak používáme cookies?

Jako většina online služeb používá náš web soubory cookie první a třetí strany pro několik účelů. Soubory cookie první strany jsou většinou nezbytné pro správné fungování webových stránek a neshromažďují žádné vaše osobně identifikovatelné údaje.Soubory cookie třetích stran používané na našem webu slouží hlavně k pochopení toho, jak web funguje, jak interagujete s našimi webovými stránkami, k zajištění našich služeb v bezpečí, k poskytování reklam, které jsou pro vás relevantní, a k tomu, abychom vám poskytli lepší a vylepšenou uživatelskou zkušenost a pomohli urychlit vaše budoucí interakce s naším webem.
 

Jaké typy souborů cookies používáme?

Základní: Některé soubory cookie jsou nezbytné, abyste mohli využívat všechny funkce našeho webu. Umožňují nám udržovat relace uživatelů a předcházet bezpečnostním hrozbám. Neshromažďují ani neukládají žádné osobní údaje. Tyto soubory cookie vám například umožňují přihlásit se ke svému účtu a přidat produkty do košíku a bezpečně zaplatit.Statistiky: Tyto soubory cookie ukládají informace, jako je počet návštěvníků webu, počet jedinečných návštěvníků, které stránky webu byly navštíveny, zdroj návštěvy atd. Tyto údaje nám pomáhají porozumět a analyzovat, jak dobře web funguje a kde je potřeba zlepšit.Marketing: Naše webové stránky mohou zobrazovat reklamy. Tyto soubory cookie se používají k personalizaci reklam, které vám zobrazujeme, aby pro vás měly smysl. Tyto soubory cookie nám také pomáhají sledovat účinnost těchto reklamních kampaní. Informace uložené v těchto cookies mohou také použít poskytovatelé reklam třetích stran k tomu, aby vám zobrazovali reklamy také na jiných webových stránkách v prohlížeči.Funkční: Jedná se o soubory cookie, které pomáhají určitým podstatným funkcím na našem webu. Mezi tyto funkce patří vkládání obsahu, jako jsou videa, nebo sdílení obsahu webu na platformách sociálních médií.Předvolby: Tyto soubory cookie nám pomáhají ukládat vaše nastavení a předvolby procházení, jako jsou jazykové předvolby, abyste měli lepší a efektivnější zkušenosti s budoucími návštěvami webových stránek.
 

Jak mohu ovládat předvolby cookies?

Pokud se rozhodnete změnit své předvolby později během relace procházení, můžete na obrazovce kliknout na kartu „Zásady ochrany osobních údajů a používání souborů cookie“. Tím se znovu zobrazí oznámení o souhlasu, což vám umožní změnit vaše preference nebo úplně odvolat váš souhlas. Kromě toho různé prohlížeče poskytují různé metody blokování a mazání souborů cookie používaných webovými stránkami. Můžete změnit nastavení svého prohlížeče a blokovat / mazat cookies.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO – PA: 11:00 – 15:00

PO – PA: 17:00 – 22:00

SO – NE: 11:00 – 22:00

KONTAKTINÍ INFORMACE

Adresa: Údolní 567/33, 602 00 Brno-střed

Telefon: 774 574 143

E-mail: [email protected]

PRÁVNÍ INFORMACE

IČO: 09973648

Jsme plátci DPH

Zásady zpracování osobních údajů a cookies

©2021 Hatsu Restaurant | ©2021 Webdesign by AONITY | Všechna práva vyhrazena